3
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Australië is beschikbaar vanaf € 9,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke update: vanaf 20 maart 2020 sluit Australië alle grenzen voor reizigers die niet de Australische nationaliteit hebben of in Australië woonachtig zijn. Hiermee wil de overheid van Australië de verspreiding van het Corona virus / COVID-19 tegengaan. Uitgebreide informatie kunt u terugvinden op onze pagina reisadvies Australië. Bent u in Australië of heeft u op korte termijn een reis gepland staan van of naar Australië? Dan raden wij u aan contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij of touroperator.

Visum Australië online aanvragen

Wanneer u in 2020 of 2021 naar Australië reist dient u over een visum te beschikken. Uw visum voor Australië kunt u snel en veilig aanvragen via onze website. Wij bieden u de mogelijkheid uw visum eenvoudig in het Nederlands aan te vragen. We kunnen een toeristenvisum, een zakenvisum en een Working Holiday visum voor Australië voor u verzorgen. We hebben de meest gestelde vragen over visa voor Australië voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn dagelijks, ook s’avonds en in het weekend, telefonisch en per e-mail bereikbaar. Er is al een visum voor Australië vanaf € 9,95 De betaling kunt u voldoen met iDeal, overboeking en Bancontact/Mister Cash.

Voor wie is een visum voor Australië verplicht?

Australië kent een visumplicht, wat betekent dat u over een visum dient te beschikken als u naar Australië reist. De Australische overheid geeft verschillende soorten visa uit. Welk type visum u nodig heeft hangt af van het doel van uw reis en hoe lang u in Australië wilt verblijven. De luchtvaartmaatschappij controleert uw visum al voorafgaand aan uw vlucht, bij het inchecken of boarden. Het is dus belangrijk dat u uw visum op tijd aanvraagt. Wij kunnen een toeristisch visum, een zakelijk visum of een werkvisum voor Australië voor u aanvragen. Heeft u een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische en wilt u weten of u voor een visum voor Australië u in aanmerking komt? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Wij kunnen verschillende visa voor Australië voor u aanvragen. We onderscheiden daarin 3 categorieën, gebaseerd op het doel van uw reis:

Toeristenvisum voor Australië

Reist u als toerist naar Australië? Dan kunt u een toeristenvisum (eVisitor subclass 651) aanvragen. Dit visum geeft u toestemming om als toerist naar Australië te reizen. Wanneer u tijdens uw reis ook gaat werken volstaat een eVisitor Australië niet. U dient in dat geval Working Holiday visum aan te vragen. U leest alles over het toeristenvisum en het Working Holiday visum op deze website.

Zakenvisum voor Australië

Wanneer u voor zaken naar Australië reist dient u over een zakenvisum, of business visa, te beschikken. Het zakenvisum (eVisitor subclass 651) voor Australië vraagt u eenvoudig online aan via deze website. Dit is de snelste manier om een Australisch zakenvisum aan te vragen. Het zakenvisum is enkel te gebruiken voor zakelijke reizen. Indien u in Australië werk gaat verrichten is dit visum niet geschikt. In dat geval heeft u een werkvisum voor Australië nodig. Meer informatie over het zakenvisum voor Australië vindt u op de informatiepagina.

Working Holiday visum

Het Working Holiday visum is bedoelt voor reizigers van 18 t/m 30 jaar die tijdens hun reis in Australië willen werken. Lees voor u uw visum aanvraagt of u voldoet aan de voorwaarden van het visum. Houd er rekening mee dat de beoordeling van de visumaanvraag door de Australische overheid meer tijd in beslag neemt en vraag uw visum daarom ruim op tijd aan.

Betaling en factuur

De tarieven van de verschillende visa voor Australië kunt u vinden op pagina’s over het toeristenvisum, het zakenvisum en het Working Holiday visa. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

    john - 9/10 soest
  • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

    Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.