Zakelijke visa

Zakelijke visa

Via onze website is het mogelijk om e-visums (elektronische visa) en reguliere visa voor toeristische- en zakelijke doeleinden aan te vragen. Speciaal voor bedrijven en instellingen die regelmatig visa voor medewerkers aanvragen, bieden wij de mogelijkheid aan om op een gemakkelijke en snelle manier visa aan te vragen door middel van ons zakelijke platform. Zo kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Gegevens hoeven slechts één maal per medewerker te worden ingevuld;
  • Voor vragen en advies kunt u terecht bij uw persoonlijke accountmanager;
  • De mogelijkheid om live de status van alle visumaanvragen te volgen.

Intelligent systeem

Ons intelligente systeem combineert data, waardoor u voor iedere medewerker slechts één keer de gegevens hoeft in te vullen. Gegevens worden automatisch gekoppeld aan uw volgende visumaanvraag, zodat u nooit dezelfde data opnieuw in hoeft te vullen. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig meerdere keren een visum voor het hetzelfde land aan te vragen.

Eigen accountmanager

Voor vragen en advies kunt u iedere werkdag terecht bij uw persoonlijke accountmanager. Uw persoonlijke accountmanager is telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook is het mogelijk om te kiezen voor onze premium service op locatie. Kiest u voor onze premium service, dan neemt u persoonlijke accountmanager al uw visumaanvragen uit handen. De benodigde documenten worden dan voor u opgehaald en de visumaanvraagformulieren worden voor u ingevuld.

Live status-updates

Ons backend platform geeft u in één oogopslag een duidelijk overzicht van alle visumaanvragen voor uw medewerkers. Voor iedere visumaanvraag kunt u live de status volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang en ziet u automatisch wanneer een visum is goedgekeurd. Is een paspoort niet meer lang genoeg geldig of is deze verlopen? Dan ontvangt u hier standaard een melding van via ons backend platform.

Snelle levering

Wanneer mogelijk leveren wij naast reguliere visa, tevens de optie om een e-visum aan te vragen. De informatie die u moet aanleveren voor dit type visum is een stuk eenvoudiger en de verwerkingstijd voor een elektronisch visum is korter dan wanneer u kiest voor een regulier visum.

Eigen management centre

U kunt ervoor kiezen om het systeem te laten beheren door één vaste medewerker binnen het bedrijf. Hij of zij kan dan alle visumaanvragen indienen, inzien en beheren. Dient iedere medewerker zelf zijn of haar visumaanvraag te verzorgen of is dit per afdeling geregeld? U kunt via uw account verschillende departementen aanmaken en hier medewerkers aan toevoegen.

Demo

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van ons zakelijke platform, kunt u vrijblijvend onze demo bekijken.

Bekijk demo »

Contact

Wilt u meer weten over het platform of het aanvragen van een zakelijk visum? Neemt u dan contact met ons op:

Telefoon: +31 (0) 850043100
E-mail: zutphen@visums.nl