Over ons

Adres Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp
Nederland

Bel ons +3225889852

vandaag: 09:00-18:00
morgen: 09:00-12:00

Mail ons contact@visa4all.be

Elke dag bereikbaar

Algemeen

Via visa4all.be kunt kunt u eenvoudig online uw (e-)visum aanvragen, voordat u op vakantie gaat. U hoeft dan niet langer op het vliegveld in de rij aan te sluiten, u heeft uw visum immers al. Hierdoor kunt u sneller van uw vakantie genieten. Wist u dat wij een van de goedkoopste aanbieders zijn van officiële visums voor Turkije, Kenia, Canada, Myanmar, Sri Lanka en de Verengide Staten? Bij ons kunt u bovendien met iDEAL, overboeking of Mister Cash betalen. Onze Belgische klanten kunnen ook met creditcard betalen.

Wij treden op als intermediair. Wij maken het voor u mogelijk eenvoudig in het Nederlands een visumaanvraag in te dienen. Bij de betreffende overheden kunt u enkel met creditcard betalen; bovendien vaak in het Engels. Daarnaast controleren wij uw aanvraag op evidente fouten, waardoor we u kosten besparen. Ook bieden wij support in het Nederlands, via e-mail, chat en telefoon.

Het aanvragen van een e-visum

U kunt het e-visum in drie stappen aanvragen:

  1. U vult uw persoonlijke gegevens in. Dit zijn de gegevens die op uw paspoort staan vermeld. Maar ook de datum wanneer uw visum in moet gaan is voor ons van belang.
  2. Als de gegevens in zijn gevuld dan kunt u de betaling voldoen door middel van iDEAL of Mister Cash.
  3. Wij sturen u het visum na betaling zo snel mogelijk toe. Voor Turkije en Amerika betekent dit indien u voor 23:00 heeft besteld, u dezelfde dag het visum geleverd krijgt. Daarnaast kunt u via een persoonlijke link de status van uw aanvraag eenvoudig volgen.

Vervolgens wensen wij u een goede reis! Als u nog meer wilt weten over de aanvraag van uw visum, dan kunt u kijken op de veelgestelde vragen pagina van het betreffende land. Contact opnemen met ons mag natuurlijk ook!

Status van uw aanvraag

Indien u vragen heeft over uw aanvraag of u heeft uw visum nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Telefoonnummer+3225889852
E-mailadrescontact@visa4all.be
Deze website is onderdeel van Visa 4 All, P.O. Box 115, 2100 AC in Heemstede, KvK nummer 60601590. BTW-nummer: NL206204061B01.