3
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Egypte eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Egypte is beschikbaar vanaf € 34,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Let op: om verdere verspreiding van het Corona virus, ook wel COVID-19 genoemd, te voorkomen heeft de overheid besloten dat alle vluchten van en naar Egypte voor de periode van 19 t/m 31 maart 2020 komen te vervallen. Meer informatie kunt u terugvinden op onze pagina reisadvies Egypte. Wij raden u aan om voor vragen en advies contact op te nemen met uw reisorganisatie of de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt.

Visum Egypte aanvragen

Belangrijk! We hebben gemerkt dat de Egyptische overheid de laatste tijd langere verwerkingstijden nodig heeft om een visumaanvraag te beoordelen. Het verwerken van een visumaanvraag kan tot een week duren. Houdt u hier alstublieft rekening mee als u een visum voor Egypte wilt aanvragen. Bedankt voor uw begrip.

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum Egypte aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. Dit duurt slechts 5 minuten. Doordat u met iDEAL of Bancontact kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Egypte aan te vragen. We controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten voor we deze indienen in Egypte. Daarnaast zijn wij dagelijks (ook in het weekend!) bereikbaar per e-mail of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U heeft al een visum Egypte vanaf € 34,95 per persoon.

Wat is een e-visum Egypte?

Het e-visum Egypte is recent beschikbaar gesteld door de Egyptische overheid. Dit visum geeft u toestemming om naar Egypte af te reizen. Het e-visum kunt u volledig online aanvragen. U hoeft dus niet naar de ambassade. Het e-visum voor Egypte is geldig voor toerisme en zaken. Er is een single entry en een multple entries visum beschikbaar. De prijs voor een single entry visum is € 34,95 per persoon. Dit is de totaalprijs, inclusief consulaire kosten. Voor een multiple entries visum betaalt u een meerprijs.

Let op: Wanneer u Egypte inreist via Sharm el Sheikh Airport of Taba en het Zuidelijke Sinai gebied en in dit gebied verblijft (tussen Sharm el Sheikh en Taba, inclusief het St. Catharina klooster maar exclusief Ras Mohammed National Park) hoeft u geen visum aan te vragen voor een verblijf tot maximaal 15 dagen. U ontvangt bij aankomst een gratis 15 dagen Sinai visumstempel.

Voorwaarden en geldigheid visum Egypte

Het e-visum voor Egypte is 3 maanden geldig. U kunt bij uw aanvraag kiezen uit een single entry visum, waarmee u één keer naar Egypte mag reizen, of een multiple entries visum, geschikt om meerdere keren Egypte in te reizen. Het visum is geldig voor toerisme en zaken. Het is niet toegestaan te werken in Egypte. Een aantal belangrijke zaken bij uw aankomst in Egypte:

  • Bij aankomst in Egypte dient uw paspoort nog minimaal 8 maanden geldig te zijn.
  • U dient uw e-visum uitgeprint mee te nemen.
  • U dient een bewijs van retour- of doorreis te kunnen laten zien.
  • Voor zakenreizen neemt u een (uitnodigings)brief van het te bezoeken bedrijf mee.
  • Voor familiebezoek neemt u een (uitnodigings)brief van de te bezoeken familie mee.
  • Bij bezoek als toerist neemt u bevestiging van uw hotelreservering(en) en/of reisschema mee.

Belangrijk! De paspoortgegevens op uw visum dient overeen te komen met de informatie in uw paspoort, in elk ander geval is uw visum niet geldig.

Wat kost een visum voor Egypte?

Een single entry e-visum voor Egypte kost € 34,95 per persoon. Wilt u meerdere malen naar Egypte reizen binnen de geldigheid van uw visum? Dan vraagt u een multiple entry visum aan en betaalt u hiervoor een toeslag. De prijzen op onze website zijn totaalprijzen, inclusief consulaire kosten. De betaling van uw visum doet u veilig en eenvoudig online met iDEAL of Bancontact.

U kunt het visum Egypte ook zelf aanvragen op het website van de Egyptische overheid. U vult de aanvraag in het Engels in en dient over een credit card te beschikken om de betaling te voldoen. De kosten bedragen hier USD 25 (single entry) of USD 60 (multiple entries). De website van de overheid van Egypte vindt u op https://visa2egypt.gov.eg/eVisa/Home.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.