145
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Azerbeidzjan

U kunt uw aanvraag voor Azerbeidzjan eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Azerbeidzjan is beschikbaar vanaf € 59,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijk: de afgifte van e-visums en visums bij aankomst in Azerbeidzjan (visa on arrival) is tijdelijk opgeschort. Er worden dan ook op dit moment geen visumaanvragen beoordeelt door The State Agency for Public Service and Social Innovations in Azerbeidzjan. Meer informatie vindt u op onze pagina reisadvies Azerbeidzjan. Heeft u op korte termijn een reis gepland staan naar Azerbeidzjan? Neemt u dan contact op met uw touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Visum aanvragen voor Azerbeidzjan

Sinds 2017 kunnen reizigers met 95 verschillende nationaliteiten een elektronisch visum aanvragen voor Azerbeidzjan. Met dit visum kunt u maximaal 30 aaneengesloten dagen in het land verblijven voor toeristische doeleinden. Na het indienen van uw visumaanvraag voor Azerbeidzjan, ontvangt u van ons binnen 72 uur het visum per e-mail. Voor vragen en advies kunt u dagelijks contact opnemen met één van onze medewerkers via de telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag verder.

Geldigheid visum & voorwaarden

Met een elektronisch visum voor Azerbeidzjan mag u binnen een periode van 90 dagen, voor maximaal 30 dagen in het land verblijven voor toerisme. Deze 90 dagen gaan in vanaf de datum van afgifte van het visum. Met dit visum mag u 1 keer het land in- en uitreizen. Het gaat daarmee om een single entry visum voor Azerbeidzjan. Wanneer u nogmaals het land wilt binnenreizen, dient u opnieuw een aanvraag in te dienen voor een Azerbeidzjan visum. Voor een zakenreis waarmee u geld genegeerd, dient u een visumaanvraag in te dienen bij de ambassade van Azerbeidzjan in Den Haag. Bij aankomst op de luchthaven in Azerbeidzjan dient u een uitgeprinte versie van uw visum en uw paspoort te kunnen tonen aan de immigratiedienst.

Om in aanmerking te komen voor een e-visum, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn:

  • U beschikt als reiziger over de Nederlandse- of Belgische nationaliteit;
  • U beschikt over een kopie van een geldig paspoort, dat nog tenminste 3 maanden geldig is op het moment dat uw visum verloopt;
  • Uw paspoort bevat tenminste twee lege visumpagina’s;
  • U heeft een bewijs van retourvlucht of vlucht naar een volgende bestemming;
  • U heeft een kopie van uw accommodatie gegevens voor uw verblijf in Azerbeidzjan. Deze gegevens dienen controleerbaar te zijn;
  • U bent niet besmet met HIV, Hepatitis B + C of heeft het gebied Nagorno-Karabach bezocht.

Let op: voor de afgifte van uw e-visum zijn wij afhankelijk van The State Agency for Public Service and Social Innovations in Azerbeidzjan. Een goedgekeurd elektronisch visum biedt niet de garantie dat u het land binnen mag reizen. Wanneer u uw visumaanvraag niet naar waarheid heeft ingevuld, kan u de toegang tot het land geweigerd worden. Het is niet mogelijk een visum on arrival te kopen voor Azerbeidzjan.

Kosten visum Azerbeidzjan

Wanneer u onze service gebruikt, bedragen de kosten voor uw e-visum voor Azerbeidzjan € 59,95 per persoon. De betaling kunt u gemakkelijk en veilig voldoen met Mister Cash/Bancontact, iDeal of overboeking. Indien u kiest voor overboeking, duurt het gemiddeld 1 - 2 werkdagen voordat de betaling door onze bank wordt ontvangen. Wij nemen uw aanvraag in behandeling zodra de betaling bij ons binnen is gekomen. De factuur van uw bestelling kunt u één werkdag na ontvangst van uw visum inzien en downloaden door uw visumaanvraag te openen.

Visum verlengen

Reizigers die langer dan 15 aaneengesloten dagen in dezelfde accommodatie verblijven, dienen zich verplicht door de eigenaar van het verblijf te laten registreren bij de State Migration Service of the Republic of Azerbaijan.

Reizigers die langer dan 30 dagen in Azerbeidzjan willen verblijven, dienen het land te verlaten wanneer het visum verlopen is. Het is uitsluitend mogelijk langer in Azerbeidzjan te verblijven, wanneer u een goedgekeurd Residency Permit van de ambassade heeft ontvangen.

Uw reis met kinderen naar Azerbeidzjan

Indien u reist met minderjarige kinderen naar Azerbeidzjan dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

U dient voor elke individuele reiziger een visumaanvraag voor Azerbeidzjan in te dienen. Dit geldt tevens wanneer de reiziger minderjarig is.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.