143
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Cambodja eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Cambodja is beschikbaar vanaf € 68,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke reisinformatie: sinds 16 juni 2020 is het voor internationale reizigers toegestaan naar Cambodja te reizen. Naast een vereiste PCR-test, zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden. Meer informatie vindt u op onze pagina reisadvies Cambodja en corona regels reizen Cambodja.

Visum Cambodja online aanvragen

Het visum voor Cambodja kunt u vooraf online aan te vragen. Het visum is alleen voor toerisme beschikbaar. De kosten van het visum bedragen € 68,95 per persoon. U kunt het formulier op onze website binnen vijf minuten invullen en hoeft ook geen documenten per post naar ons toe te sturen. Dit bespaart u tijd en geld.

Voor het e-visum Cambodja geldt de regel dat u enkel op Phnom Penh International Airport, Siem Reap International Airport, Cham Yeam (Koh Kong), Poi Pet (Banteay Meanchey) of Bavet (Svay Rieng) het land mag betreden. Komt u via een andere port het land binnen, dan kunt u niet gebruik maken van het e-visum. U mag wel via elk gewenste border-crossing het land verlaten.

Het e-visum kunt u ook rechtstreeks aanvragen voor $40,- op https://www.evisa.gov.kh. U dient dan wel over een creditcard te beschikken en dient de Engelse taal machtig te zijn.

Geldigheid Visum Cambodja

Het visum voor Cambodja is een single-entry visum, waarmee u slechts één keer het land kunt betreden. Het visum heeft een geldigheid van90 dagen (vanaf de uitgiftedatum). Binnen deze periode dient u het land te betreden. U mag dan maximaal 30 dagen in het land verblijven.

Vereisten visum Cambodja

Voor Cambodja dient u over een paspoort te beschikken dat nog minimaal zes maanden geldig is bij binnenkomst. Daarnaast dient u het e-visum twee keer uit te printen en mee te nemen. Ook dient u in het aanvraagproces een digitale pasfoto te uploaden.

Let op: sinds 8 juni 2020 zijn in verband met het Coronavirus de reisvoorwaarden voor Cambodja aangepast.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Vraag nu uw visum aan »

Laatste beoordelingen voor Cambodja

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Cambodja. Het visum voor Cambodja wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Erg snel (binnen 24 uur) het visum ontvangen. Nu nog kijken of de Cambodjan...

    Ank Verheyen - 10/10 Berkel-Enschot

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.