145
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Gabon eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Gabon is beschikbaar vanaf € 104,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijk: Sinds 6 juli 2020 zijn de landsgrenzen van Gabon voor reizigers uit o.a. Nederland en België gesloten. De overheid wil hiermee de verspreiding van Covid-19 beperken. Uitgebreide informatie vindt u op onze reisadvies Gabon pagina. Heeft u een reis naar Gabon gepland staan, dan is het voor vertrek laten afnemen van een Covid-19 PCR-test een vereiste.

Visum Gabon aanvragen

Voor een reis naar Gabon dient u sinds 2015 te beschikken over een visum. Gabon heeft het mogelijk gemaakt om voor een kort verblijf te reizen op een elektronisch visum. Dit visum wordt ook wel een Electronic Travel Authorization (ETA) of e-visum genoemd. Met dit visum mag u voor toeristische doeleinden het land bezoeken. Via onze website vraagt u het visum veilig en snel aan. Heeft u advies nodig omtrent uw visum voor Gabon? Wij zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 uur.

Voorwaarden

Om voor een e-visum voor Gabon in aanmerking te komen, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • U beschikt over de Belgische- of Nederlandse nationaliteit;
 • U reist voor toeristische doeleinden naar Gabon;
 • U verblijft voor maximaal 30 aangesloten dagen in het land;
 • U reist het land slechts éénmaal in- en uit;
 • U reist het land binnen via Leon Mba International Airport in Libreville in Gabon;
 • Uw paspoort dient nog tenminste 6 maanden geldig te zijn op het moment van aankomst;
 • U dient te beschikken over een goed leesbare kopie van uw paspoort;
 • U dient te beschikken over een recente pasfoto (niet ouder dan 6 maanden);
 • U dient te beschikken over een bewijs van inenting voor gele koorts (gele boekje)
 • U dient te beschikken over een bevestiging van uw accommodatie. Dit adres dient traceerbaar te zijn

Let op: wanneer u voor zakelijke doeleinden naar Gabon wilt reizen of via een andere grensovergang het land wilt binnenreizen, kunt u geen elektronisch visum aanvragen. U dient in dit geval een visum aan te vragen bij de ambassade of het consulaat van Gabon.

Aanvraagprocedure

Het aanvragen van een elektronisch visum kan eenvoudig via onze website:

 • Vul de algemene gegevens op het aanvraagformulier in;
 • Voeg een duidelijke kopie in kleur toe van uw paspoort en een pasfoto (35x45 mm);
 • Controleer of alle gevraagde gegevens volledig en correct zijn ingevuld;
 • U kunt uw betaling voldoen door middel van iDeal of Mister Cash/Bancontact;
 • Uw aanvraag wordt vervolgens gecontroleerd op veel voorkomende fouten. Wanneer uw aanvraag compleet is, wordt uw aanvraag ingediend in Gabon;
 • Wij ontvangen uw e-visum binnen 72 uur. U ontvangt deze van ons per e-mail.

Kosten Gabon visum

Een single entry e-visum voor Gabon kost € 104,95 per persoon. De prijzen op onze website zijn totaalprijzen. De consulaire kosten zijn hierbij inbegrepen. U kunt de betaling voor uw e-visum voldoen via iDeal of Mister Cash/Bancontact.

Visum Gabon verlengen

Wanneer u besluit langer dan 1 maand in Gabon te verblijven, dan dient u ter plaatse uw visum te verlengen. Dit kunt u doen bij de visumafdeling van het DGDI (Directorate General of Documentation and Immigration) in Libreville. Dit kan alleen wanneer u beschikt over een elektronisch visum voor 1 maand of wanneer u een regulier visum voor 2 maanden heeft ontvangen.

Reizen met kinderen

Indien u reist naar Gabon met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.