145
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Ivoorkust eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Ivoorkust is beschikbaar vanaf € 94,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke update: vanwege het Coronavirus (COVID-19) kunnen wij op dit moment helaas geen visum voor Ivoorkust voor u aanvragen. Indien u naar Ivoorkust wilt reizen, raden wij u aan contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij of touroperator..

Visum Ivoorkust aanvragen

Sinds 2017 is het voor Ivoorkust mogelijk om online een elektronisch visum aan te vragen. Dit elektronisch visum kan worden aangevraagd voor toerisme of voor zakelijke doeleinden. Het indienen van uw aanvraag via onze website duurt slechts enkele minuten. Bij goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u op werkdagen binnen 72 uur het e-visum. Voor vragen over uw visum, kunt u ons 7 dagen per week bereiken per e-mail en telefoon.

Wat is een e-visum Ivoorkust?

Gaat u voor een vakantie of zakenreis naar Ivoorkust? Dan is het belangrijk dat u voor vertrek een elektronisch visum aanvraagt voor Ivoorkust. Dit visum is verplicht voor reizigers met de Belgische- en Nederlandse nationaliteit. Bij goedkeuring ontvangt u digitaal het e-visum. Bij aankomst op Port Bouet Airport in de hoofdstad van Ivoorkist, Abidjan, dient u een uitgeprinte versie van uw e-visum op te halen. Met een uitgeprinte versie van het e-visum kunt u versneld Ivoorkust binnenreizen. U kunt uw aanvraag voor een e-visum veilig online indienen via aanvraagformulier het op onze website.

Voorwaarden visum Ivoorkust

Dient u een aanvraag in voor een elektronisch visum voor Ivoorkust via onze website, dan dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • U beschikt over een paspoort dat nog tenminste 6 maanden geldig is bij aankomst in Ivoorkust;
  • U beschikt over een paspoort met tenminste 1 lege visumpagina;
  • U dient te beschikken over een bewijs van een retourvlucht of vlucht naar een volgende bestemming;
  • Voor een zakenreis dient u te beschikken over een uitnodigingsbrief;
  • Voor een reis met toeristische doeleinden dient u te beschikken over een accommodatie bevestiging. Het adres dient traceerbaar te zijn;
  • U dient in alle gevallen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts bij zich te hebben bij aankomst op de luchthaven Port Bouet. Dit kan door middel van een stempel in uw gele vaccinatieboekje.

Wanneer u een goedgekeurd e-visum heeft ontvangen, dient u een uitgeprinte versie van uw e-visum tezamen met een origineel bewijs van betaling, uw paspoort en inentingsboekje voor te kunnen leggen bij de immigratiedienst op de luchthaven.

Geldigheid

Vanaf de datum van goedkeuring is uw elektronisch visum geldig voor 3 maanden. U mag hiermee voor maximaal 90 aaneengesloten dagen in het land verblijven. Dit kan zijn voor zowel toeristische- als ook zakelijke doeleinden. U mag met het e-visum slechts 1 maal het land inreizen. Wanneer u binnen deze 3 maanden geen gebruik maakt van uw elektronisch visum, dient u opnieuw online een aanvraag in te dienen.

Let op: wanneer u voor zaken naar Ivoorkust reist kunt u een e-visum aanvragen. Met een e-visum is het echter niet toegestaan om (betaald) werk uit te voeren in Ivoorkust.

Kosten visum Ivoorkust

Bij de aanvraag van een e-visum voor Ivoorkust, wordt een vaste visumprijs in rekening gebracht. Hierbij zijn alle kosten inbegrepen. De kosten voor een visum voor Ivoorkust bedragen € 94,95 per persoon. Er worden geen overige kosten, zoals servicekosten en koersopslagen, in rekening gebracht.

Belangrijk: reizen met kinderen naar Ivoorkust

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Let op: u dient voor elke individuele reiziger een visumaanvraag in te dienen. Voor alle reizigers ouder dan 12 jaar oud, wordt op de luchthaven een vingerprint controle uitgevoerd.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.