145
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Mexico eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Mexico is beschikbaar vanaf € 14,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Mexico aanvragen

Belangrijke reisinformatie: Helaas kunnen wij op dit moment geen visumaanvragen voor Mexico verwerken i.v.m. de Covid19 pandemie. We raden u aan contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij en/of de ambassade van Mexico om te informeren naar de mogelijkheden.

Sinds 2015 heeft Mexico besloten om de procedure bij de immigratiedienst voor buitenlandse reizigers te vereenvoudigen. Deze procedure is aangepast voor reizigers met de Nederlandse- en Belgische nationaliteit die per vliegtuig of over land naar Mexico reizen. U kunt sinds deze maatregel is ingesteld, al online voor vertrek uw visum voor Mexico aanvragen. Hiermee voorkomt u dat u in de lange rijen bij de immigratiedienst moet aansluiten. U ontvangt uw visum Mexico in de vorm van een elektronische toeristenkaart per e-mail. Dit houdt in dat u geen fysiek visum ontvangt in uw paspoort. Uw toeristenkaart kunt u eenvoudig en online aanvragen via onze website. U ontvangt binnen 2 werkdagen uw toelatingsdocument voor Mexico. De betaling kunt u veilig voldoen via iDEAL, Mister Cash, per overboeking of Bancontact.

Reizen met een toeristenkaart

De toeristenkaart voor Mexico kunt u binnen 5 minuten aanvragen via het online aanvraagformulier op de website. De toeristenkaart is een document waarmee u Mexico mag inreizen. Er bestaan twee soorten toeristenkaarten, namelijk een FMM (reizen over land) en een FMME (reizen per vliegtuig). U kunt via onze website uitsluitend het FMME Form aanvragen voor het reizen per vliegtuig. Dit toelatingsdocument wordt ook wel een Forma Migratoria Múltiple genoemd. Anders dan dat de naam van dit Forma Migratoria Múltiple doet vermoeden, mag u na goedkeuring van uw aanvraag slechts één maal het land inreizen met uw toeristenkaart. Het gaat hiermee om een single entry toelatingsdocument voor Mexico. Wilt u meerdere malen Mexico bezoeken? Dan dient u voor iedere inreis opnieuw een toeristenkaart aan te vragen. Vanaf het moment dat uw toeristenkaart is afgestempeld met een officiële stempel door de douane, mag u voor maximaal 180 dagen in het land verblijven. U mag met een toeristenkaart naar Mexico reizen, in de volgende gevallen:

  • Voor een vakantie, rondreis of om te backpacken;
  • Voor een bezoek aan familie of vrienden;
  • Voor een zakelijk gesprek bij een bedrijf.

Let op: Het is niet toegestaan om met een toeristenkaart technische activiteiten of gecontracteerd werk uit te voeren in Mexico. Hiervoor dient u persoonlijk een visum aan te vragen bij de ambassade van Mexico in Den Haag (Nederland) of de ambassade van Mexico in Brussel (België).

U kunt uw toeristenkaart voor Mexico maximaal 30 dagen voor vertrek aanvragen.

Voorwaarden FMME Mexico

Om een FMME te kunnen aanvragen voorafgaand aan uw reis naar Mexico, zijn er enkele voorwaarden waar u als reiziger aan moet voldoen. Deze vereisten zijn als volgt:

  • U reist met het vliegtuig naar Mexico;
  • U heeft een paspoort met een minimale geldigheid van 6 maanden bij aankomst;
  • Uw paspoort bevat nog tenminste één lege visumpagina;
  • U beschikt over een retourticket of ticket naar een volgende bestemming, dat aantoont dat u binnen 180 dagen het land weer verlaat;
  • U dient te beschikken over documenten die aantonen wat het doel van uw reis is (toerisme of een zakenreis).

Belangrijk: een goedgekeurd FMME document voor Mexico, geeft u niet automatisch toegang tot Mexico. Voldoet u niet aan de vereisten voor toegang tot Mexico, dan kan u de toegang tot het land worden ontzegt. Het is van belang dat u uw toeristenkaart uitprint en meeneemt in uw handbagage. U dient een uitgeprinte kleurenkopie van dit document te kunnen laten zien bij de immigratiedienst. Het document bestaat uit een “Entry form” en een “Exit form”. Op het “Exit Form” ontvangt u een stempel. U dient dit document goed te bewaren en te laten zijn bij vertrek uit Mexico.

Met kinderen naar Mexico reizen

Iedere individuele reiziger dient te beschikken over een eigen toeristenkaart voor Mexico. Indien u reist met minderjarige kinderen, dan dienen zij ook individueel over een eigen toelatingsdocument te beschikken. Kinderen moeten daarmee ook over een eigen reisdocument beschikken en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen, controleert de Koninklijke marechaussee regelmatig. Reist u met een minderjarig kind naar het buitenland, waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft. Dan kunt u dit formulier gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben, om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.