145
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Nepal eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Nepal is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum voor Nepal aanvragen

Let op: In verband met de corona pandemie kunnen wij op dit moment helaas geen visumaanvragen voor Nepal verzorgen.

Uw visum voor Nepal kunt u online aanvragen via onze website. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat u het juiste visum ontvangt. Aangezien u voor Nepal een regulier visum dient aan te vragen, is het belangrijk dat u uw visumaanvraag laat uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Welk visum heb ik nodig?

Via onze website kunt u eenvoudig een toeristenvisum voor Nepal aanvragen. Met dit toeristenvisum mag u uitsluitend voor toeristische doeleinden in Nepal verblijven. U kunt met dit type visum Nepal bezoeken voor een vakantie, een backpackreis of voor een bezoek aan vrienden of familie. Het is niet toegestaan betaald werk te verrichten in Nepal. Er zijn drie type toeristenvisa die u online kunt aanvragen, namelijk:

 • 1 t/m 15 dagen visum
 • 16 t/m 30 dagen visum
 • 31 t/m 90 dagen visum

Afhankelijk van de lengte van uw reis, kunt u uit bovenstaande mogelijkheden kiezen. U kunt met een toeristenvisum meerdere malen het land in- en uitreizen (multiple entry). Vanaf de datum van afgifte van uw visum, heeft u 6 maanden de tijd om het land in te reizen.

Toeristenvisum Nepal aanvragen

Het toeristenvisum Nepal kunt online aanvragen. U hoeft zelf niet naar de ambassade toe. Wij verzorgen dit voor u. De aanvraagprocedure voor het visum voor Nepal is als volgt:

 • U vult het aanvraagformulier in;
 • U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging. Daarbij ontvangt u een pdf document waarin staat welke documentatie u dient aan te leveren;
 • Deze documenten dient u op te sturen naar ons kantoor in Rotterdam;
 • Wanneer wij de benodigde documenten van u hebben ontvangen, vragen wij het visum voor u aan. Het verwerken van uw visumaanvraag duurt minimaal 4 werkdagen;
 • Op het moment dat uw visum is goedgekeurd, wordt uw paspoort met daarin uw visum op de door u uitgekozen verzendmethode naar u teruggestuurd.

Benodigdheden visum Nepal

Om een toeristenvisum te kunnen aanvragen voor Nepal, dient u in ieder geval in het bezit te zijn van de volgende documenten:

 • Een paspoort dat nog tenminste 9 maanden geldig is;
 • Een aantal recente kleurenpasfoto’s (standaard formaat);
 • Een ingevuld visumaanvraagformulier.

Kosten

Bestelt u het visum via onze ons, dan bedragen de kosten €89,95 voor een 15 dagen visum. De kosten voor het 30 dagen visum en het 90 dagen visum bedragen respectievelijk €104,95 en €169,95. De betaling voor uw reguliere visum voor Nepal kunt u veilig voldoen per overboeking, via iDeal of Mister Cash. Alle consulaire kosten en servicekosten zijn bij deze prijs inbegrepen.

Visum on arrival

Er bestaat een visum on arrival voor Nepal, deze is verkrijgbaar op het vliegveld van Kathmandu. De ambassade van Nepal raadt reizigers echter sterk af hier gebruik van te maken, vanwege de lange wachtrijen en zeer beperkte toegang tot computers op de luchthaven. Het is daarom raadzaam uw visum voor Nepal ruim voor vertrek al aan te vragen via onze website.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.