151
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Oeganda eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Oeganda is beschikbaar vanaf € 89,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke update: vanwege het Coronavirus (COVID-19) kunnen wij op dit moment helaas geen visum voor Oeganda voor u aanvragen. Indien u naar Oeganda wilt reizen, raden wij u aan contact op te nemen met uw touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Visum Oeganda online aanvragen

Indien u in 2019 of 2020 op reis naar Oeganda gaat heeft u het verplichte visum nodig. Dit officiële reisdocument is verplicht voor de Nederlandse en Belgische nationaliteiten. Het visum dat u via deze website aanvraagt is een "Letter Of Approval" waarmee u naar Oeganda mag afreizen.

De benaming E-visum komt voort uit het feit dat dit visum enkel online aangevraagd kan worden en ook enkel digitaal wordt afgegeven als .PDF document. U kunt te allen tijde het visum voor uzelf, maar ook voor andere reizigers aanvragen.

Voordelen online aanvraag

  • U betaalt slechts € 89,95 om een visum voor Oeganda aan te vragen.
  • Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.
  • Wij maken gebruik van een beveiligde website. Uw visum kunt u van onze beveiligde server downloaden zodra deze is uitgegeven.
  • Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Bancontact of een overboeking.
  • U kunt ons 7 dagen per week telefonisch of per e-mail bereiken voor vragen.

Voorwaarden van het visum Oeganda

Om in aanmerking te komen voor het e-visum Oeganda dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij hebben de voorwaarden hieronder voor nog eens op een rijtje gezet:

  • U dient in het bezit te zijn van een vaccinatieboekje (Gele Koorts Boekje).
  • Uw reis heeft een toeristisch of zakelijk doel.
  • U kunt enkel met officieel Nederlands of Belgisch paspoort reizen. Een tijdelijk reisdocument, vreemdelingen- of vluchtelingenpaspoort wordt niet geaccepteerd.
  • Uw paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomt in Oeganda.

Het vaccinatieboekje, Gele Koorts boekje

U dient tijdens de aanvraag een scan van uw vaccinatieboekje tegen de Gele Koorts toe te voegen. Wij raden u aan om tijdens uw reis altijd het vaccinatieboekje bij u te hebben.

Geldigheidsduur en maximale verblijfsduur

U kunt via deze website het single entry visum aanvragen. Dit visum is geschikt voor toeristische reizen naar Oeganda. U kunt met dit document één keer Oeganda betreden. Als u Oeganda verlaat, kunt u met dit visum niet nogmaals het land in reizen. U dient dan een nieuw visum aan te vragen. Het single entry visum is 3 maanden geldig.

Aanvragen en levering

Het visum voor Oeganda kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons aanvragen. Het invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 10 minuten. Het E-visum (letter of approval) wordt doorgaans binnen 6 werkdagen geleverd. U ontvangt het visum als een .PDF document. U dient het visum enkel uit te printen en bij uw paspoort te voegen.

Reizen met kinderen naar Oeganda

Indien u met kinderen naar Oeganda reist raden wij u aan om altijd een toestemmingsbrief bij u te hebben. Deze dient ondertekend te zijn door beide ouders. Voor deze brief is geen standaard beschikbaar, maar stelt u zelf op. De brief moet in het Engels geschreven zijn en in de brief moet duidelijk beschreven zijn binnen welke reisperiode u gaat en daarbij de gegevens van het kind en de ouders (Kopie paspoort, geboortedatum en geboorteplaats).

Afstaan vingerafdrukken, biometrische gegevens

U kiest tijdens het aanvragen van uw visum de plek waar u uw vingerafdrukken (biometrische gegevens) afstaat. Indien u op Entebbe airport landt, raden wij u aan om deze locatie te kiezen. Uw vingerafdruk wordt dan bij aankomst afgenomen. Als Brussel of Berlijn de makkelijkste optie voor u is dan kiest u deze locatie en worden uw vingerafdrukken voorafgaand aan uw reis afgenomen.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.