145
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Oman eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Oman is beschikbaar vanaf € 55,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Update: vanaf 18 maart 2020 sluit Oman haar grenzen voor reizigers om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) in te perken. Alleen mensen van nationaliteit mogen het land nog terug inreizen. Het is op dit moment niet bekend hoe lang deze maatregel zal duren. Heeft u op korte termijn reisplannen van of naar Oman? Neemt u dan contact op met de Nederlandse ambassade, uw touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Visum aanvragen Oman

Vanaf 21 maart 2018 is het voor zowel Nederlanders als Belgen niet meer mogelijk te reizen met een visum bij aankomst. Het visum on arrival is vervangen door een elektronisch visum. Dit e-visum voor Oman dient u voor vertrek online aan te vragen. Via onze website dient u binnen enkele minuten veilig uw visumaanvraag in. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons per e-mail het visum. Onze medewerkers staan dagelijks tussen 08:00 uur ’s ochtends en 22:00 uur ’s avonds voor u klaar en zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor vragen en advies.

Toeristenvisum

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen voor toeristische doeleinden dient u een elektronisch toeristenvisum aan te vragen. Het is daarmee niet meer mogelijk om een toeristenvisum ter plaatse aan te schaffen. Dit houdt in dat u geen visum meer kunt kopen op het vliegveld, bij de ambassade of bij één van de grensovergangen. Vanaf de datum van afgifte van uw elektronisch visum heeft u 30 dagen de tijd het land binnen te reizen. Er bestaan twee soorten e-visa voor Oman. Voor een eenmalige reis, kiest u voor een single entry visum. Wilt u meerdere keren het land in- en uitreizen? Dan kiest u voor het aanvragen van een multiple entry visum.

Reist u voor andere doeleinden naar Oman? Dan kunt u een reguliere visumaanvraag indienen via de website van de Royal Oman Police.

Single entry visum

Met een single entry visum mag u slechts een keer het land inreizen. U kunt kiezen voor een single entry visum voor maximaal 10 dagen of maximaal 30 dagen (aaneengesloten). Wanneer u binnen deze periode het land verlaat en opnieuw binnen wilt reizen, dient u een nieuw visum aan te vragen. Om voor dit type visum in aanmerking te komen, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • U beschikt over de Belgische- of Nederlandse nationaliteit;
 • U beschikt over een geldig paspoort, dat tenminste 6 maanden geldig is bij aankomst in Oman;
 • U dient een bewijs van retourvlucht of vlucht naar een volgende bestemming in uw bezit te hebben;
 • U beschikt over een bevestiging van een reservering voor uw accommodatie voor de eerste nacht in Oman;
 • U beschikt over twee recente pasfoto’s (4x6 cm);
 • U heeft geen visumstempel voor Israël in uw paspoort staan.

Multiple entry visum

Met een multiple entry visum kunt u meerdere keren Oman in- en uitreizen. Het multiple entry visum biedt u de mogelijkheid per keer maximaal 30 dagen aaneengesloten in het land te verblijven. Uw eerste bezoek dient binnen 1 maand na afgifte van uw visum plaats te vinden. Het visum is geldig voor 1 jaar geldig na datum van afgifte. Om online a href="https://e-visums.nl/oman/toerisme/34" target=“_blank”> een multiple entry visum aan te vragen voor Oman, zijn er een aantal voorwaarden waar u als individuele reiziger aan moet voldoen:

 • U beschikt over de Belgische- of Nederlandse nationaliteit;
 • U beschikt over een geldig paspoort, dat tenminste 6 maanden geldig is bij aankomst in Oman;
 • U dient een bewijs van retourvlucht of vlucht naar een volgende bestemming in uw bezit te hebben;
 • U beschikt over een bevestiging van een reservering voor uw accommodatie voor de eerste nacht in Oman;
 • U beschikt over twee recente pasfoto’s (4x6 cm);
 • U heeft geen visumstempel voor Israël in uw paspoort staan.

Betaling en kosten visum Oman

Kiest u ervoor om via onze service een elektronisch visum voor Oman aan te vragen, dan bedragen de kosten voor een single entry visum voor 1 t/m 10 dagen €55,95 per persoon. Wilt u voor 11 t/m 30 dagen in het land verblijven voor toerisme? Dan bedragen de kosten voor het e-visum €89,45 per persoon. Voor een multiple entry visum waarmee u meerdere keren het land in- en uit mag reizen bedragen de kosten €160,15 per persoon. Voor iedere individuele reiziger dient u een visumaanvraag in te dienen. De betaling kunt u eenvoudig en veilig voldoen via iDeal of Mister Cash / Bancontact. Zodra uw betaling door onze bank is ontvangen, nemen wij uw aanvraag in behandeling. Één dag na afgifte van uw visum, kunt u uw factuur downloaden.

Op reis met kinderen naar Oman

Indien u met minderjarige kinderen naar Oman reist, dient u rekening te houden met een aantal extra voorwaarden. Uw kinderen dienen te beschikken over een eigen reisdocument en mogen niet op het paspoort van de ouders bijgeschreven staan. De Koninklijke Marechaussee voert intensieve controles uit. Hiermee dienen mogelijke internationale kinderontvoeringen te worden voorkomen. Mocht u met een kind naar het buitenland reizen waarover u gezamenlijk gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Door middel van dit toestemmingsformulier kunt u aantonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Uitgebreide informatie hierover kunt u teruglezen op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.