145
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Verenigde Staten eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Verenigde Staten is beschikbaar vanaf € 37,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

ESTA aanvragen zakelijk

Wilt u zaken doen in Amerika? Dan kunt u een zakelijk ESTA aanvragen. Een ESTA voor Amerika aanvragen kan direct via het digitale aanvraagformulier. De kosten bedragen €29,95 per persoon. Reizigers die onder het Visa Waiver Program (VWP) vallen kunnen met een ESTA zonder visum naar Amerika reizen.

ESTA voor zaken in het kort

Welke zakelijke activiteiten mag ik ondernemen met een ESTA? U kunt een ESTA aanvragen voor zakelijke doeleinden. Het is toegestaan om algemene zakelijke activiteiten uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan het voeren van zakelijke onderhandelingen of het bijwonen van een vergadering. De volgende activiteiten mag u eveneens uitvoeren met een goedgekeurd zakelijk ESTA:

  • U gaat klanten of leveranciers bezoeken in Amerika
  • U bezoekt zakelijke evenementen
  • U gaat een beurs of een conferentie bezoeken
  • U gaat een product of een dienst leveren bij een klant in Amerika

Heb ik voor een tussenstop in Amerika ook een ESTA nodig? Indien u op zakenreis gaat met het vliegtuig en slechts een tussenstop heeft in Amerika, is het bezit van een ESTA verplicht. Dit geldt ook wanneer u de luchthaven niet verlaat tijdens uw overstap. Iedere individuele reiziger die met het vliegtuig landt in de Verenigde Staten, dient over een ESTA of visum te beschikken.

Mag ik werken met een ESTA Amerika? Het is niet toegestaan om gecontracteerd werk voor een organisatie in Amerika te verrichten. Bent u in dienst van een organisatie met standplaats buiten Amerika? Dan is het wel toegestaan om betaalde werkzaamheden in Amerika te verrichten met een ESTA.

Wat wordt er verstaan onder een ESTA? Het ESTA staat voor Electronic System Travel Authorisation en wordt ook wel een elektronische reistoestemming genoemd. Het ESTA wordt gekoppeld aan het paspoortnummer op uw paspoort. Op de luchthaven kan zo het grondpersoneel van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt en de douane controleren of u in het bezit bent van een geldige reistoestemming.

Vereisten en geldigheidsduur

Het zakelijk ESTA is twee jaar geldig of totdat uw paspoort verloopt. Vanaf de datum waarop uw aanvraag voor een ESTA wordt goedgekeurd heeft u 24 maanden de tijd om met het ESTA te reizen. Indien uw paspoort verloopt binnen deze periode, komt daarmee tevens de geldigheid van uw ESTA te vervallen. Voor iedere zakenreis naar Amerika mag u maximaal 90 aaneengesloten dagen in het land verblijven. Het is niet toegestaan langer met een ESTA in de Verenigde Staten te verblijven. In dit geval zult u een visum moeten aanvragen bij het consulaat van Amerika in Amsterdam.

ESTA voor zaken vs. een zakenvisum. Een zakelijk ESTA verschilt in vele opzichten van het zakenvisum voor de Verenigde Staten. Een ESTA voor zakelijke doeleinden kunt u online aanvragen en ontvangt u na goedkeuring digitaal. Een business visum voor Amerika kunt u uitsluitend verkrijgen door tussenkomst van het consulaat en ontvangt u als sticker in uw paspoort. Een ESTA aanvragen kan uitsluitend wanneer u over één van de 39 nationaliteiten beschikt die onder het Visa Waiver Programma vallen. Dit is onder andere mogelijk voor reizigers met de Nederlandse- en Belgische nationaliteit. Een reiziger met een nationaliteit die niet onder dit programma valt, zal altijd een visum moeten aanvragen. Voor het aanvragen van een zakelijk visum via het consulaat zijn eveneens aanvullende documenten benodigd.

ESTA aanvragen voor een zakenreis

U dient het zakelijk ESTA minimaal 72 uur voor vertrek aan te vragen. De overheid van de Verenigde Staten heeft in ieder geval 72 uur de tijd om uw visumaanvraag te beoordelen. Vaak wordt uw visumaanvraag echter al sneller goedgekeurd. U dient over een goedgekeurd zaken ESTA te beschikken op het moment dat u wilt gaan vliegen.

Met spoed een ESTA aanvraag doen. Het is mogelijk om een beroep te doen op onze spoedprocedure. Via het ESTA-Formulier voert u alle gegevens in en kiest u voor de optie “spoed”. Nadat wij alle gegevens en uw betaling hebben ontvangen, vragen wij binnen een kwartier uw zakelijke ESTA voor u aan. De kosten hiervoor bedragen €9,95. Zodra uw aanvraag toegekend is, ontvangt u het ESTA per e-mail van ons. Vanaf dit moment kunt u gebruik maken van uw ESTA en op reis gaan.

Direct een ESTA aanvragen om zaken te mogen doen in Amerika. Via het online ESTA formulier kunt u uw aanvraag indienen. Meer informatie over het formulier voor een ESTA vindt u op onze informatiepagina. Wij zijn voor vragen telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook onze veelgestelde pagina bevat veel informatie over het ESTA en de aanvraagprocedure.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.